Nosta sivustosi näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla

Näin hyödyt vahvasta hakukoneoptimoinnista

Hyvä hakukoneoptimointi tuo sivustollesi lisää kävijöitä hakukoneista. Tämä tapahtuu siksi, koska sivustosi tulee näkymään hakukoneissa useammilla hakutermeillä, sekä korkeammalla haun ehdotuksissa. Esimerkiksi jos omistat sushiravintolan Helsingissä, hyvä hakukoneoptimointi tulee saamaan nettisivusi korkeammalle ehdotuksiin haulla “ravintola helsinki”, sekä myös pidemmillä lauseilla, kuten “sushi ravintola helsinki”. Tämä vaikuttaa hyvinkin paljon menestykseesi.

Hakukoneoptimointi tuo sinulle hyötyä pitkälläkin aikavälillä, sillä tulet jatkuvasti tavoittamaan kävijöitä, jotka eivät muuten päätyneet sivuillesi, tai tienneet yrityksestäsi.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Tehdessämme verkkosivusi, yksi sivuston rakentamisen vaiheista on tehokas hakukoneoptimointi. Hakukoneoptimointi – eli SEO – on sivuston optimointia niin, että se näkyy mahdollisimman hyvin hakukoneissa – esimerkiksi Googlessa. Tämän optimoinnin tärkein osa on se, että sivuston sisältö tulee ymmärrettävästi esille hakukoneiden boteille, jotka skannaavat sivun läpi, ja tämän skannauksen tehtyään ehdottavat sitä hakukoneen käyttäjille. Jos botit eivät ymmärrä sivustoasi, ei sivusi tule näkyviin hakuehdotuksiin, ja menetät huomattavan sivuston potentiaalin.

Sisällön optimoinnin lisäksi hakukoneoptimointiin kuuluu sivuston latausnopeuden nopeuttaminen, saavutettavuuden maksimointi, modernin internetin toiminnallisuuksien lisääminen, sekä sivuston meta-tietojen hiominen.


Tarjoamme myös hakukoneoptimointia valmiille nettisivuille. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.

← Takaisin etusivulle