Ohita sisältöön

Me tuotamme Astro kehitystä oikealla tavalla.

Tuotamme Astro.js -nettisivut oikealla tavalla: suorituskykyisellä, saavutettavalla, helposti päivitettävällä ja skaalautuvalla tavalla.

Ota Yhteyttä
Astro logo

Meihin luottavat

Conduktor

Conduktor rakentaa ja ylläpitää käyttöliittymää Apache Kafkalle.

Autoimme Conduktoria luomaan perustukset heidän sivuilleen, jotka ovat saaneet uuden designin sen jälkeen.

Käy Conduktorin sivuilla: Conduktor.io

Butterfly

Butterfly on Lontoolainen markkinointitoimisto.

Loimme heidän nettisivut käyttämällä Contentful CMS -palvelua ja staattista sivuteknologiaa.

Käy Butterflyn sivuilla: Butterfly.London

Buddy Healthcare

Buddy Healthcare on suomalainen palkittu hoidon koordinoinnin ja potilaskommunikoinnin alusta.

Koodasimme heidän sivun CMS-pohjalla, joka mahdollistaa heidän markkinointitiimin luomaan uusia sivuja ja osioita täysin itse.

Käy Buddy Healthcaren sivuilla: BuddyHealthcare.com

Frida

Frida auttaa ADHD:sta kärsiviä tehden ADHD-diagnoosia, jatkuvaa hoitoa ja hyödyllisiä artikkeleita.

Koodasimme heidän koko sivustonsa tavalla, jolla heidän markkinoijat pystyvät luomaan sivuja ja sisältöä helposti ja nopeasti.

Käy Fridan sivuilla: TalkWithFrida.com

WorkED

WorkED tarjoaa uniikkeja oppimismahdollisuuksia tarjoamalla oppimisjaksoja, joissa pääsee tutustumaan uusiin aloihin ilman aiempaa kokemusta.

Kehitimme heidän nettisivunsa komponenttipohjaisella ratkaisulla, jotta heidän markkinoijansa voisivat luoda uusia sivuja itse ja pitää heidän sivunsa skaalattavana.

Lue case study englanniksi: Building a highly scalable headless Jamstack site for WorkED

Käy WorkED:in sivuilla: WorkedEdu.com

WA.nl

WA tuottaa informaatiota vakuutuksista ja laeista Alankomaissa.

Loimme heille nettisivut, jotka ovat erittäin skaalattavat ja SEO-optimoidut.

Lue case study englanniksi: Using JamStack to scale with WA.nl

Visit WA: WA.nl

PurposeMed

Purposemed rakentaa alustoja, jotka yhdistävät potilaita erikoistuneisiin sairaanhoitajiin, jotta potilaat saisivat terveydenhuoltoa suoraan kotinsa mukavuudesta.

Olemme rakentaneet heille kaksi sivustoa, yksi niistä heidän yrityssivunsa PurposeMed ja toinen on Frida-alustan markkinointisivu.

Käy Purposemedin sivuilla: PurposeMed.com

Sintrol

Sintrol on suomalainen yritys analysaattoreiden ja mittauslaitteiden alalla.

Tuotimme Sintrolille käytettävyys- ja saavutettavuuskorjauksia, sekä hakukoneoptimointia.

Käy Sintrolin sivuilla: Sintrol.com

Hailer

Hailer tuottaa kommunikointialustaa joka pitää myös sisällään työnkulun hallintaa.

Tuotimme Hailerille saavutettavuuskorjauksia, hakukoneoptimointia ja jatkuvaa ylläpitoa.

Käy Hailerin sivuilla: Hailer.com

Kuinka teemme Astro kehitystä

Astro on kiiltävän uusi ja aivan järjettömän tehokas. Astro-kehityksessä keskitymme hyvään käyttäjäkokemukseen ja hakukoneoptimointiin. Onnistumme kummassakin optimoimalla sivustosi nopeuden, seuraten parhaita koodikäytäntöjä, pitäen saavutettavuuden ja käytettävyyden mielessä, tarjoten hyvän mobiilikokemuksen, sekä varmistaen, että sivuston voi skaalata yhä suuremmalle kävijämäärälle ja sisällön koolle.

Kuvankaappaus Google Lighthouse -skannauksesta, joka näyttää täydet 100 pisteet jokaisessa kategoriassa

Miksi valita meidät kehittämään Astro-sivuasi

Vaikka olemme juuri aloittaneet Astrolla työskentelyn (kun kerran Astro on niin uusi!), meillä on vastaavaa JamStack kokemusta Gatsby ja Next.js -kehityksestä. Astron staattinen sivugenerointi toimii hyvinkin vastaavasti, ainoa ero on se, että Astro-sivusto sisältää vähemmän JavaScriptia.

Ota yhteyttä meihin
Illustraatio Astron logosta ja Vaihe-logosta

Mikä tekee Astrosta niin loistavan

Nopeus

Astro tuottaa täysin staattisia sivuja, eli koko sivusto pystytään tarjoilemaan käyttäjälle CDN:n kautta. Ei pelkästään kuvat, vaan myös CSS-, JS-, fontti- ja HTML-tiedostot.

Astro on jopa nopeampi kuin Gatsby ja Next.js. Tämän mahdollistaa se, että toisin kuin Gatsby ja Next, Astro ei käytä Reactia ollenkaan – paitsi jos haluat sen käyttävän.

Turvallisuus

Sillä Astron mahdollinen backend- tai CMS-yhdistäminen tapahtuu sivun rakennusvaiheessa (eng. build time), sivuston käyttäjän eivät ole vuorovaikutuksessa backendin kanssa ollenkaan. Tämä tekee sivustosta turvallisen sekä sinulle, että kävijöillesi.

Staattinen sivu on vain HTML-, CSS- ja JS-tiedostoja. Se on periaatteessa täysin murtamaton, hakkerit eivät pysty vahingoittamaan sivuasi sinun front-endisi läpi, sillä sivulla ei ole aktiivista backendia tai tietokantaa.

Helppo hostaus

Astron pystyy hostaamaan valmiiksi olemassa olemilla staattisten sivujen hostauspalveluilla, kuten Netlifyllä, CloudFlare Pages tai AWS Amplifylla. Ei ole tarvetta omalle serverille!

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinulla ei voisi olla oma serveri, voit halutessasi hostata sivun omalla serverilläsi.

Parhaat headless CMS -valinnat Astrolle

Jos haluat antaa koko tiimillesi mahdollisuuden muokata sivustoasi, haluat luultavasti yhdistää sen Headless CMS -palveluun.

Olemme tällä hetkellä työskennelleet seuraavilla CMS-palveluilla: Contentful, Storyblok, Dato CMS, Prismic, Agility, Strapi, Directus, WordPress ja Shopify.

Jos omaa CMS-palveluasi ei ole listassa, älä huolitse, meille uuden CMS-palvelun oppiminen on erittäin helppoa, sillä olemme käyttäneet jo niin montaa.

Jos open-source ja CMS:n itse hostaaminen on sinulle tärkeää, suosittelemmen Strapi tai Directus, ja jos ei, suosittelemme Storyblok tai Contentful. E-commercelle suosittelemme Shopifyä.

Kollaasi seuraavine CDN-palvelujen logoista: Contentful, Storyblok, Dato CMS, Prismic, Agility, Strapi, WordPress ja Shopify

Vastauksia mahdollisiin Astro kysymyksiisi

Millä aloilla tuotatte Astro-nettisivuja?

Tuotamme sivustoja mille tahansa aloille, mutta yleensä asiakkaamme ovat teknologian startuppeja, lääketieteen yrityksiä, agencyjä ja koulutuksen yrityksiä.

Kuinka kauan teillä menee luoda Astro-sivusto?

Tähän ei ole tietenkään tarkkaa vastausta, mutta noin 2-4 viikkoa on keskiarvo.

Näettekö Astron oleva varma vaihtoehto tulevaisuudessa?

Näemme paljon samaa Astrossa kuin näimme aikaisessa Gatsbyssa. Uskomme, että Astrolla tulee olemaan hyvä tulevaisuus, ja siksi päätimme alkaa tuottamaan Astro-nettisivuja.

Jos laitan viestiä, kuka vastaa?

Moi! Olen Jere, tulen vastaamaan viestiisi 👋!

Milloin voitte aloittaa sivun kehityksen?

Jos emme ole normaalia kiireellisempiä, voimme aloittaa sivustosi tekemisen muutaman päivän sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Mitä jos tarvitsen backendin?

Jos tarvitset backendin toimintoja, kuten käyttäjäkirjautumisia, reaaliajan dataa tai käyttäjätodennusta, suosittelemme tarkastamaan meidän Next.js verkkokehityksemme.

Pidämme Astrosta enemmän kuin Next.js staattisilla sivuilla, mutta Next.js voittaa jos sivusto pitää sisällään aktiivisen backend-yhteyden.

Jos backend-tarpeesi ei ole suuri, on se mahdollista myös suorittaa "serverless functioneilla".

Ota yhteyttä

Sähköpostitse: info@vaihe.fi