Ohita sisältöön

Me tuotamme Gatsby kehitystä oikealla tavalla.

Tuotamme Gatsby-nettisivut oikealla tavalla: suorituskykyisellä, saavutettavalla, helposti päivitettävällä ja skaalautuvalla tavalla.

Ota Yhteyttä
Gatsby logo

Meihin luottavat

Conduktor

Conduktor rakentaa ja ylläpitää käyttöliittymää Apache Kafkalle.

Autoimme Conduktoria luomaan perustukset heidän sivuilleen, jotka ovat saaneet uuden designin sen jälkeen.

Käy Conduktorin sivuilla: Conduktor.io

Butterfly

Butterfly on Lontoolainen markkinointitoimisto.

Loimme heidän nettisivut käyttämällä Contentful CMS -palvelua ja staattista sivuteknologiaa.

Käy Butterflyn sivuilla: Butterfly.London

Buddy Healthcare

Buddy Healthcare on suomalainen palkittu hoidon koordinoinnin ja potilaskommunikoinnin alusta.

Koodasimme heidän sivun CMS-pohjalla, joka mahdollistaa heidän markkinointitiimin luomaan uusia sivuja ja osioita täysin itse.

Käy Buddy Healthcaren sivuilla: BuddyHealthcare.com

Frida

Frida auttaa ADHD:sta kärsiviä tehden ADHD-diagnoosia, jatkuvaa hoitoa ja hyödyllisiä artikkeleita.

Koodasimme heidän koko sivustonsa tavalla, jolla heidän markkinoijat pystyvät luomaan sivuja ja sisältöä helposti ja nopeasti.

Käy Fridan sivuilla: TalkWithFrida.com

WorkED

WorkED tarjoaa uniikkeja oppimismahdollisuuksia tarjoamalla oppimisjaksoja, joissa pääsee tutustumaan uusiin aloihin ilman aiempaa kokemusta.

Kehitimme heidän nettisivunsa komponenttipohjaisella ratkaisulla, jotta heidän markkinoijansa voisivat luoda uusia sivuja itse ja pitää heidän sivunsa skaalattavana.

Lue case study englanniksi: Building a highly scalable headless Jamstack site for WorkED

Käy WorkED:in sivuilla: WorkedEdu.com

WA.nl

WA tuottaa informaatiota vakuutuksista ja laeista Alankomaissa.

Loimme heille nettisivut, jotka ovat erittäin skaalattavat ja SEO-optimoidut.

Lue case study englanniksi: Using JamStack to scale with WA.nl

Visit WA: WA.nl

PurposeMed

Purposemed rakentaa alustoja, jotka yhdistävät potilaita erikoistuneisiin sairaanhoitajiin, jotta potilaat saisivat terveydenhuoltoa suoraan kotinsa mukavuudesta.

Olemme rakentaneet heille kaksi sivustoa, yksi niistä heidän yrityssivunsa PurposeMed ja toinen on Frida-alustan markkinointisivu.

Käy Purposemedin sivuilla: PurposeMed.com

Sintrol

Sintrol on suomalainen yritys analysaattoreiden ja mittauslaitteiden alalla.

Tuotimme Sintrolille käytettävyys- ja saavutettavuuskorjauksia, sekä hakukoneoptimointia.

Käy Sintrolin sivuilla: Sintrol.com

Hailer

Hailer tuottaa kommunikointialustaa joka pitää myös sisällään työnkulun hallintaa.

Tuotimme Hailerille saavutettavuuskorjauksia, hakukoneoptimointia ja jatkuvaa ylläpitoa.

Käy Hailerin sivuilla: Hailer.com

Kuinka teemme Gatsby kehitystä

Tuotamme Gatsby-koodausta jo olemassa oleville sivuille ja täysin nollasta rakennettaville sivuille. Keskitymme hyvään käyttäjäkokemukseen ja hakukoneoptimointiin. Onnistumme kummassakin optimoimalla sivustosi nopeuden, seuraten parhaita koodikäytäntöjä, pitäen saavutettavuuden ja käytettävyyden mielessä, tarjoten hyvän mobiilikokemuksen, sekä varmistaen, että sivuston voi skaalata yhä suuremmalle kävijämäärälle ja sisällön koolle.

Kuvankaappaus Google Lighthouse -skannauksesta, joka näyttää täydet 100 pisteet jokaisessa kategoriassa

Miksi valita meidät kehittämään Gatsby-sivuasi

Meillä on kokemusta suorityskykyisten, skaalattavien ja luotettavian Gatsby-sivujen teosta. Sillä Gatsby on tärkein markkinarakomme, meillä on erittäin Gatsbylle yksityiskohtaista osaamista ja tietämystä joita muut eivät pysty ylittämään. Ymmärrämme Gatsbyn parhaat käytännöt ja sen rajoitukset, kuin myös sen, kuinka kyseiset rajoitukset voidaan kiertää. Kaiketi mitä yritämme tässä sanoa, on se, että olemme kokenut ja turvallinen valinta Gatsbylle.

Ota yhteyttä meihin
Illustraatio Gatsbyn logosta ja Vaihe-logosta

Mikä tekee Gatsbysta niin loistavan

Nopeus

Gatsby tuottaa täysin staattisia sivuja, eli koko sivusto pystytään tarjoilemaan käyttäjälle CDN:n kautta. Ei pelkästään kuvat, vaan myös CSS-, JS-, fontti- ja HTML-tiedostot.

Kun vertailet Gatsbya normaaliin React-sivustoon, toisin kuin React-sivusto, Gatsby-sivusto tulee näyttämään sisällön ennen kuin mikään JavaScripti on edes kerennyt alkaa lataamaan. Tässä on kiitos staattisiin HTML-tiedostoihin.

Turvallisuus

Sillä Gatsbyn mahdollinen backend- tai CMS-yhdistäminen tapahtuu sivun rakennusvaiheessa (eng. build time), sivuston käyttäjän eivät ole vuorovaikutuksessa backendin kanssa ollenkaan. Tämä tekee sivustosta turvallisen sekä sinulle, että kävijöillesi.

Staattinen sivu on vain HTML-, CSS- ja JS-tiedostoja. Se on periaatteessa täysin murtamaton, hakkerit eivät pysty vahingoittamaan sivuasi sinun front-endisi läpi, sillä sivulla ei ole aktiivista backendia tai tietokantaa.

Varma valinta

Gatsby on varma valinta, sillä se on varttunut tarpeeksi tukeakseen suurinta osaa eri palveluita ja ohjelmia, sekä sillä on oma kehittynyt ekosysteeminsä.

Markkinapaikat, headless CMS -palvelut ja kaikki muut kolmannen osapuolen palvelut kaikki tukevat Gatsbya joko natiivisti, tai Gatsbyn oman kehittäjäympäristön ansiosta.

Node.js hyödyntäminen

Gatsby hyödyntää Node.js -ympäristöä sen rakennusvaiheessa, joka tarkoittaa sitä, että voit manipuloida sivustoa millä tahansa tavalla sen avulla.

Esimerkiksi voit hakea dataa eri tietokannoista, luoda kansioita ja tiedostoja, tehdä turvattuja API-yhteyksiä, sekä kaikkea muuta mitä lyhytkestoisella Node.js -ympäristöllä voi tehdä.

Stressitöntä päivittämistä

Jos olet käyttänyt WordPressiä, tiedät miten tuskaa sen jatkuvien teemojan ja plugineiden päivittäminen on. Jos et päivitä, sivustollasi voi olla tietoturvariskejä. Tämä ei ole ongelma Gatsbylla!

Sillä staattisella Gatsby-sivustolla ei ole backendia, sinun ei tarvitse olla huolissasi sivuston ylläpidosta. Sivulla ei simppelisti ole tapaa millä häkkerit voisivat päästä sivuun käsiksi, sillä sivu on vain staattisia tiedostoja.

Helppo hostaus

Gatsbyn pystyy hostaamaan valmiiksi olemassa olemilla staattisten sivujen hostauspalveluilla, kuten Netlifyllä, Gatsby Cloudilla tai AWS Amplifylla. Ei ole tarvetta omalle serverille!

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinulla ei voisi olla oma serveri. Esimerkiksi kun teemme yhteistyötä sivustojen kanssa joilla on yli 3000 sivua Gatsby-sivustolla, käyttävät he usein omaa mukautettua serveriä.

Ota yhteyttä

Sähköpostitse: info@vaihe.fi