Ohita sisältöön

Tietosuojaseloste - Vaihe Media

TL;DR: Ottamalla yhteyttä sähköpostilomakkeella meille tulee lomakkeeseen laittamasi viesti, nimi ja sähköpostiosoite, koska tarvitsemme niitä vastaamiseen – pidämme tietosi kuitenkin turvassa, olemmehan sentään modernin verkkosuunnittelun yritys.

Rekisterinpitäjä

Vaihe Media
Y-tunnus: 2993928-1
Yhteydenotto sähköpostitse: info@vaihe.fi
Suomi, Ylöjärvi
Vaihe.fi

Rekisterin nimi: Vaihe Media asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteiden ylläpito (viestilomakkeihin vastaus), sekä liiketoiminnan suunnittelu ja sen kehittäminen.

Henkilötietoja käsitellään vain yhteydenpitoon asiakkaisiin ja laillisten perusteiden takia. Perusteita ovat esimerkiksi laillinen sopimus, joka syntyy asiakkaan tilauksen ohella, sekä lakisääteinen velvollisuus, kuten verotus ja kirjanpito.

Rekisterin sisältö

Asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, viesti (käyttäessäsi yhteydenpitolomaketta), mahdollinen tilaus.

Tietojen säilyttäminen

Rekisterinpitäjä (Vaihe Media) säilyttää tietoja niin kauan kuin tarpeellista, lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen suojauksen periaatteet

Vaihe Media ei käsittele henkilötietoja turhaan. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien ohella siihen erikoistuvaa suojausta ja tietoturvaa. Rekisteriin pääsee käsiksi vain luottamuksellisesti Vaihe Median työntekijät.

Käyttöehdot

Yleiskatsaus

Tätä nettisivua ylläpitää Vaihe Media (https://vaihe.fi). Sivuston termit “me” ja “meidän” tarkoittavat Vaihe Media -yritystä. Vaihe Media tarjoaa tämän sivuston edellyttäen, että olet hyväksynyt kaikki tällä sivulla mainitut ehdot ja käytännöt.

Kielletty käyttö

Kaikki sivustolla oleva sisältö on Vaihe Median omaa tekijänoikeudella suojattua sisältöä, jos sisällön ohella muuten ei mainita (eli jos esimerkiksi kuvatekstissä ei lue kuvan tekijää tai tekijänoikeuden omistajaa, on kuvan omistaja Vaihe Media). Sivuston sisältöä ei saa julkaista sivuston ulkopuolella ilman lupaa.