Ohita sisältöön

Tietoa

Moikka, Jere tässä!

Moi! Olen Jere Huttunen, Vaihe Median perustaja. Olen tehnyt JamStack-sivustoja viimeiset 4 vuotta, eli tiedän staattisten sivujen tekemisestä hyvin paljon, sekä niitä ympäröivästä maailmasta. Kun laitat viestiä osoitteeseen info@vaihe.fi, tulen olen olemaan se, joka sinulle vastaa. Odotan innolla viestiäsi!

Jere Huttunen

Kenelle palvelumme ovat

Palvelumme ovat tähdättyjä yrityksille, jotka tarvitsevat teknistä toteutusta joka ylittää normaalin verkkokehityksen. Emme tuota WordPress -sivuja, vaan meillä on markkinarako asioissa kuten JamStack-kehitys, sivunopeuden optimointi ja Headless CMS-palvelut.

Yleisin asiakkaamme on teknologia-alan yritys tai startup jolla on monta kehittäjää, mutta yrityksen sisäinen toiminta (kuten sovellukset) pitävät sisäiset kehittäjät kiireellisinä ja asiakkaan on pakko sen vuoksi ulkoistaa omat markkinointisivunsa.

Lyhyesti: olemme verkkokehityksen yritys johon muut verkkokehityksen yritykset luottavat.

Yritys

Vaihe Media on modernin verkkokehityksen studio Pirkanmaalta. Vaihe perustettiin 2019 ja on siitä lähtien palvellut yrityksiä ympäri maailmaa, pääsääntöisesti Eurooppalaisia, Yhdysvaltalaisia ja Kanadalaisia yrityksiä.

Keskittymisemme ovat verkkokehityksessä parhailla käytännöillä. Koodi jota kirjoitamme on suorituskykyistä, saavutettavaa, helposti päivitettävää ja skaalattavaa. Asiakkaamme lähes aina muuttuvat pitkän aikavälin asiakkaiksi yhteistyökykymme, luoton ja koodimme laadun vuoksi.

Y-tunnus: 2993928-1

VAT-tunnus: FI29939281

Ota yhteyttä: info@vaihe.fi