Ohita sisältöön

Tietoa

Tiimi

Täysipäiväisesti Vaihe Medialla töyskentelee vain yrityksen perustaja, Jere Huttunen. Jos projektisi vaatii enemmän kuin yhden koodarin tai työ vaatii osa-alueita jotka eivät ole osaamisalaamme (kuten design), saatamme palkata apuun ulkopuolisia freelancereitä tai studioita.

Kenelle palvelumme ovat

Palvelumme ovat tähdättyjä yrityksille, jotka tarvitsevat teknistä toteutusta joka ylittää "keskiverron" verkkokehityksen. Emme tuota WordPress -sivuja, vaan meillä on markkinarako asioissa kuten JamStack-kehitys, sivunopeuden optimointi ja Headless CMS-palvelut.

Yleisin asiakkaamme on teknologia-alan yritys tai startup jolla on monta kehittäjää, mutta yrityksen sisäinen toiminta (kuten sovellukset) pitävät sisäiset kehittäjät kiireellisinä ja asiakkaan on pakko sen vuoksi ulkoistaa omat markkinointisivunsa.

Lyhyesti: olemme verkkokehityksen yritys johon muut verkkokehityksen yritykset luottavat.

Yritys

Vaihe Media on modernin verkkokehityksen studio Pirkanmaalta. Vaihe perustettiin 2019 ja on siitä lähtien palvellut yrityksiä ympäri maailmaa, pääsääntöisesti Eurooppalaisia, Yhdysvaltalaisia ja Kanadalaisia yrityksiä.

Keskittymisemme ovat verkkokehityksessä parhailla käytännöillä. Koodi jota kirjoitamme on suorituskykyistä, saavutettavaa, helposti päivitettävää ja skaalattavaa. Asiakkaamme lähes aina muuttuvat pitkän aikavälin asiakkaiksi yhteistyökykymme, luoton ja koodimme laadun vuoksi.

Y-tunnus: 2993928-1

VAT-tunnus: FI29939281

Ota yhteyttä: info@vaihe.fi