On aika hankkia uudet modernit verkkosivut

Mitä tarjoamme

Tarvitset verkkosivut, jotka ovat hiottu juuri sinun brändillesi. Sivut, jotka viestivät yrityksesi palvelut ja arvot, sekä ovat niin yrityksellesi kuin asiakkaillesikin merkitykselliset. Hyvä sivu luo luottamusta, lisää myyntejä, tuo uutta näkyvyyttä sekä viestii asiakkaalle tärkeät tiedot vaivattomasti.

Vaihe Media tuottaa sivusi käyttäen oikeita modernin verkkotuotannon käytäntöjä. Sivusi tekoon kuuluu hakukoneoptimointi, sivuston responsiivisuus, hyvä saavutettavuus, sekä mikä tahansa ulkoasu maan ja taivaan välillä. Oikeat käytännöt varmistavat, että sivustosi lataa salamannopeasti, saa hakukoneista paljon kävijöitä ja on turvallinen sekä sinulle että käyttäjälle.

Vaihe Medialla erikoistumme uniikkeihin tyyleihin ja toiminnallisuuksiin. Luodessamme sivusi täysin tyhjästä voit olla varma, että sivut ovat tehty juuri sinulle – suoraan koodista sivun ulkoasuun asti. Verkkosivujen teosta sinun ei tarvitse tietää mitään, kunhan sinulla on idea siitä, mikä sivun tarkoitus on ja mitä sen haluat viestivän.

Brändisivut

Tuotamme brändisivut puhtaalla koodilla joko perustuen valmiiseen ulkoasusuunnitelmaan, tai jos sitä ei ole, tuotamme täysin uuden ulkoasun sivustollesi brändisi pohjalta. Tärkeä osa brändisivua on hakukoneoptimointi, sillä haluat varmasti saada sivusi näkyvään monen eri hakutermin alta ja saamaan runsaan määrän kävijöitä. Brändisivut voivat sisältää hyvinkin ainutlaatuisia tyylitoteutuksia ja toiminnallisuuksia – kuten Vaihe-etusivulta saatoit huomata.

Landing paget

Tuotamme tehokkaita landing pageja, jotka tuovat suurta hyötyä yrityksellesi. Landing pagen tarkoitus on siirtää sivustolle tuleva kävijäliikenne asiakkaiksi mahdollisimman tehokkaasti, jolloin maksimoit sivustosi potentiaalin. Landing pagen tarkoitus voi olla esimerkiksi ostotapahtuman teko, yhteydenoton saaminen, uutiskirjeeseen liittyminen tai tapahtumaan osallistuminen.

WordPress-sivut

Hallussamme on laaja WordPressin osaaminen, joka ei ulotu vain pinnalliseen WordPressin käyttöön. Erotumme muista laajalla osaamisellamme WordPressin ytimestä – taitoihimme kuuluu omien yksilöllisten teemojen ja pluginien luominen, sekä WordPressin PHP-ytimen ymmärtäminen. Jos sivustollesi tarvittavia toimintoja ei ole olemassa, emme jää jumiin, vaan tuotamme ne itse.

Sivustosi ei tule olemaan kasa WordPressin plugineita, vaan teemme siitä tehokkaan, nopeasti lataavan modernin sivun.

Hinta?

Hinnottelemme verkkosivustot niiden vaatimien ominaisuuksien mukaan – sivujen lähtöhinta on 1000€. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen!


Hanki uudet modernit sivut. Ota yhteyttä.

← Takaisin etusivulle